Mobiele telefoon

Download nu gratis onze app 'Land Rover Dendermonde' via de App Store

Ervaar de voordelen:

- Maak onderhoudsafspraken via uw smartphone

- Vraag een gratis proefrit aan

- Vind uw wagen terug

- Bekijk onze stockwagens, nieuw en 2dehans

- Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en commerciele acties

- Profiteer van speciale promoties

En nog veel meer..

 

U kan de app downloaden door de QR-code in te scannen. Heeft u geen QR-scanner? Typ dan in uw appstore of playstore 'Land Rover Dendermonde'. Veel plezier!

  

Handsfree bellen in uw Land Rover

De ontwikkeling van de mobiele telefoon, met alle functionaliteiten, blijft in hoog tempo doorgaan. Ook het aanbod aan mobiele telefoons is enorm, met een grote variatie in gebruikte elektronica.

Voor de ingenieurs bij Land Rover is het een grote uitdaging om de mobiele telefoon-integratiesystemen in de verschillende Land Rover-modellen compatibel te maken met het huidige aanbod telefoons. Als gevolg van de verschillen in toegepaste Bluetooth®-technologie en -software blijkt dat niet alle in de handel verkrijgbare telefoons compatibel zijn met Land Rover-telefoonsystemen. Deze modellen worden geregistreerd in een speciale lijst. Gezien de snelle ontwikkelingen in de mobiele telefoonmarkt wordt deze lijst regelmatig vernieuwd.

 

Website

Er is een speciale website ontwikkeld waarop u, als eigenaar van een Land Rover, precies kunt zien welke telefoons geschikt zijn voor het telefoonsysteem dat in uw wagen is geïntegreerd.

U treft er alle relevante informatie aan met betrekking tot Land Rover en telefonie. Zo vindt u er de meest geschikte toestellen inclusief procedure om te koppelen en weet u of uw huidige telefoon wel geschikt is voor het telefoonsysteem in uw Land Rover.

Klik hier om de website te bezoeken