Land Rover Care Plus

LAND ROVER CARE PLUS

Uw Land Rover is waarschijnlijk één van de meest technologische producten in uw bezit en U wil hiervan jarenlang zorgeloos genieten.

Met Land Rover Care Plus is uw Land Rover in goede handen. Buiten de wetenschap dat uw Land Rover Discovery Sport of Range Rover Evoque voor een vaste periode en kilometeraantal aan een aantrekkelijke prijs gedekt is voor onderhoud en slijtageonderdelen biedt Land Rover Care Plus tal van voordelen.

 

DE VOORDELEN

Prijsvoordeel: U bespaart tot 28% op de gebruikelijke prijs. Tussentijdse prijsstijgingen van onderdelen en arbeidsloon behoren tot het verleden.

Betere restwaarde: Een regelmatig onderhoud verhoogt de restwaarde van uw Land Rover.

Gemak: U kan Land Rover Care Plus laten gelden bij elke dealer in de BeNeLux.

Zorgeloos: Alle geprogrammeerde onderhoudsbeurten en vervangingen van slijtageonderdelen worden uitgevoerd volgens de voorschriften van de fabrikant. Zelfs tussentijdse AdBlue toevoegingen maken deel uit van Land Rover Care Plus.

Land Rover erkende technici: Alleen Land Rover erkende techniekers verzorgen uw Land Rover op het moment dat het U best past.

Land Rover originele onderdelen: Alleen Land Rover originele onderdelen worden gebruikt die een waarborg meedragen van 12 maanden.

Land Rover Assistance: Uw wagen wordt voor de volledige contractduur gedekt door Land Rover Assistance dat niet alleen bijstand levert in geval van pech of ongeval, maar ook ter hulp komt bij die kleine ongemakken zoals een lekke band, verlies van sleutels of tanken van verkeerde brandstof, en dit in heel Europa!

   

 

Meer informatie bij uw Landrover verdeler.